Всички категории
Офис Тел

+ 86-13958851680 / + 86 0577 65573113

Електронна поща

future@pharmmachinery.com

Новини

Начало>Новини

Осем стъпки на работа на машината за блистерна опаковка

Време: 2021-09-15 Хитове : 14
                               

Zhejiang Future Machinery Co., Ltd, основана през 1993 г. Компанията винаги е била насочена към разработване на китайска фармацевтична машина и надминаване на европейското техническо ниво на фармацевтична машина, както и проучване и разработване на нова фармацевтична машина. Придържайки се към концепцията за „ориентирани към хуманизма и отплащане на страната“, ние непрекъснато предлагаме по-ефективни, интелигентни, по-ниска консумация на енергия и по-стабилни нови продукти, които бяха похвалени от всички нива на управление и спечелиха отличия и мощна подкрепа и признание от клиентите.

                       

Компанията приема блистерна опаковъчна машина и различни машини за гранулиране като две водещи продукти в серията. И се ангажира да предоставя на клиентите цяла линия от твърди препарати и решения.

                       

С годишен производствен капацитет над 10 милиона щатски долара, продуктите, произведени от тази компания, се продават в повече от 30 провинции (общини) или автономни райони в Китай и се изнасят в повече от 30 страни или региони, включително САЩ, Канада, Бразилия, Австралия , Русия, Малайзия, Виетнам, Тайван, Макао, Германия, Бангладеш, Индия. Компанията има офиси и дистрибутори в Русия, Пакистан, САЩ, Австралия, Индия, Германия, Бангладеш и други места. Продуктите са въведени в продуктивна експлоатация от над 2000 местни и международни фармацевтични компании, спечелвайки високо оценена орална репутация и изграждайки атрактивен корпоративен имидж и известна марка за тази компания. 


Предишна: None

Следващия : None