Всички категории
Офис Тел

13958851680 / 0577-65573113

Електронна поща

future@pharmmachinery.com

гранулатор

Начало>Продукти>гранулатор

1
Фабрична цена 3-50kgs/h GMP стандарт GLX-50 Автоматичен ролков компактор за прах гранулатор

Фабрична цена 3-50kgs/h GMP стандарт GLX-50 Автоматичен ролков компактор за прах гранулатор


Описание

употреба

The GLX-50 universal full automatic dry granulator (Roller compactor)is the most advanced home-made one in the world, which is designed and developed on the basis of GMP concepts and characteristics of Chinese patent medicines and   biochemical medicines.

Roller compactor widely applied for granulation in such industries as pharmacy, food and chemical engineering, which is especially applicable for granulation of materials vulnerable to being decomposed and ineffective or agglomerated when contacting wet and heat. 

The grains it produces are directly used for granule packets, tablets and filled capsules.

Особеност

1. Автоматичното подаване на въздушен поток с отрицателно налягане позволява прахът да бъде транспортиран в затворен тръбопровод, което спира излитането на прах.

2. Обратното въртене на постоянен въртящ момент Немският сервомотор, задвижван с двоен винт, постига високоефективно и прецизно подаване, което гарантира качество на листовете.

3. Високопрецизната пневматично управлявана ексцентрична ролка регулира размера на дебелината на листа, което осигурява паралелност на движение на две притискащи колела и позволява дебелината на листа и твърдостта на листа да бъдат равномерни.

4. Ефектът на W-тип извита повърхност на зърната - режимът на подреждане е отличен, а финият прах е по-малко.

5. Финият прах от вибриращото устройство за пресяване с въздушен поток се изсмуква директно чрез вакуум и скоростта на готовия фин прах се контролира на 5% по-ниски.

6. Цялостният лесно сваляем дизайн, отнемащ само 20 минути, улеснява почистването и прави почистването лесно приемливо

7. Преди да приключи работата, самостоятелно конфигурирана въздушна помпа с отрицателно налягане почиства предварително работната камера на машината и изсмуква остатъчни лекарствени прахове вътре в кофата за материали, зареждащата цев, периферията на притискащото колело, пълнозърнестите продукти и пресяването.

8. Конфигурацията от висок клас на PLC и 10-инчов сензорен екран контролира прецизно подаването, налягането, моментът на сила, скоростта, формулата, дебелината на листа, количеството прахово подаване и пресяване и т.н., и ще стартира показване на данни и може също да качва сървър или разпечатка от IDS.

9. Спираловият режим на подаване синтезира предимствата на вертикалното и плоското подаване и междувременно избягва недостатъците на вертикалното и плоското подаване.

10. Уникалната пневматична система за скрининг от вибрации може да координира звездообразния клапан, за да продължи да изхвърля материали и да рециклира тънкия прах. Може да контролира скоростта на тънък прах на крайните продукти под 5%.

11.Въртящият се електрически шкаф е с компактна конструкция. Лесно е за потребителя да го поддържа.

12. Пълно затворената кутия за производство на гранули може да координира радиалните нагоре и надолу притискащи шайби и аксиалното пространство, така че да отговаря на всички изисквания за пресоване на различни видове прахови таблетки. Състои се от W-тип сито, шайба за организиране на гранули от типа на зъбно колело, екраниращи ролки от вълнов тип. Така гранулите са добре организирани, с по-нисък процент на тънък прах.

13. Може автоматично да повдигне подаващото устройство, за да координира звездообразния тип и винтовия прът, за да продължи подаването на материали към притискащата макара, за да изравни дебелината и твърдостта на таблетките.3. Спираловият режим на подаване синтезира предимствата на вертикалното и плоското подаване и междувременно избягва недостатъците на вертикалното и плоското подаване.

14. Уникалната пневматична система за скрининг от вибрации може да координира звездообразния клапан, за да продължи да изхвърля материали и да рециклира тънкия прах. Може да контролира скоростта на тънък прах на крайните продукти под 5%.

15.Въртящият се електрически шкаф е с компактна конструкция. Лесно е за потребителя да го поддържа.

16. Пълно затворената кутия за производство на гранули може да координира радиалните нагоре и надолу притискащи шайби и аксиалното пространство, така че да отговаря на всички изисквания за пресоване на различни видове прахови таблетки. Състои се от W-тип сито, шайба за организиране на гранули от типа на зъбно колело, екраниращи ролки от вълнов тип. Така гранулите са добре организирани, с по-нисък процент на тънък прах.

17. Може автоматично да повдигне подаващото устройство, за да координира звездообразния и винтовия прът, за да продължи подаването на материали към притискащата макара, за да изравни дебелината и твърдостта на таблетките.

Приложение

2

Опаковка с подробности за машината

Machine Detai

3
4

6

Характеристики
Модел          GLX-50 GLX-300
Капацитет за таблетиране кг / ч 3 ~ 50 50-400
Капацитет за предоставяне                 кг / ч 3 ~ 35 50 ~ 250
Скорост на въртене на прищипващата ролка об 3 ~ 30 3 ~ 34
Скорост на въртене на прищипващата ролка об 20 ~ 200 5 ~ 300
Скорост на въртене на изправяне об 5 ~ 130 50 ~ 150

Спецификация на зърното        

Φмм 10 80 ~ / ~ 2 0.18
Натискане на прищипващата ролка KN 98 4300
Налягане на източника на въздух Mpa 0.4 ~ 0.7 0.4 ~ 0.7
Консумация на въздух m³ / min 0.12 0.5
Основно захранване на машината Kw 8 19.5
Мощност на спомагателната машина Kw 3 5
Тегло на основната машина Kg 800 2500
Цялостно измерение Д х Ш х В мм 1000 х 1000 х 2100 1000 х 1700 х 2500


СЪОБЩЕНИЕ